معاون پارلمانی رئیسجمهوری با اشاره به اینکه تیم مذاکرهکننده ایران اختیار کامل دارد گفت: اگر نتیجه مطلوب پیش آمد که بهتر، اما اگر هم توافق نشد، به سمت شرق میرویم و میتوانیم از این بخش، منافع خودمان را به دست بیاوریم.
مشاور کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجهای که برای سال ۱۴۰۱ تدوین شده است، سهم دولت از منابع حاصل از صادرات نفت کمتر و سهم صندوق توسعه ملی بیشتر از بودجه ۱۴۰۰ پیشبینی شده است.
مدیر پژوهش شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه اقلام راهبردی صنعت گاز در زنجیره ارزش صنعت شامل تولید، انتقال و توزیع گاز، مورد شناسایی دقیق قرار گرفت، گفت: در فرآیند 3 ساله به خودکفایی کامل میرسیم.
در دومین روز برپایی نمایشگاه کیش اینوکس 2021 مدیر عامل بانک صادرات از طرح این بانک برای افزایش سقف تأمین سرمایه و تسهیل در اجرای پروژههای پیشران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی رونمایی کرد.
بعد از حدود 2 سال سعودیها توسعه میدان گازی جفیره را آغاز کردند، طرحی که میتواند، جایگاه عربستان را در بازار جهانی گاز بیش از پیش تثبیت کند و به رقیب جدی ایران تبدیل شود.
تولید نفت ایران در خلیج فارس با اجرای پروژه سیری (میادین نفتی نصر و اسفند) روزانه 10 هزار بشکه در روز معادل 3.6 میلیون بشکه در سال افزایش داشته است و طبق برنامه این افزایش تولید باید به 12 هزار بشکه در روز برسد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر این که سیاست قطعی ایران و راهبرد محوری وزارت نفت، گسترش همکاری با همسایگان و دیگر کشورها در حوزه انرژی است، گفت: قراردادهای سوآپ سبب افزایش تعاملات منطقهای میشود.
امضای قرارداد سوآپ گازی ایران با ترکمنستان و آذربایجان از جهات مختلف برای ایران حائز اهمیت است، خروج تهران از بن بست دیپلماسی انرژی تنها یکی از ابعاد بسیار حیاتی و راهبردی این قرارداد است که نشاندهندهی رویکرد گسترش همکاریبا همسایگان در دولت سیزدهم است.
نیروگاه اتمی بوشهر در طول 10 سال فعالیت زمینه صرفهجویی 80 میلیون بشکه نفت معادل 5.2 میلیارد دلار را فراهم آورد و در مدت کمتر از 7 سال هزینه سرمایهگذاری ساخت آن جبران شد.
درصورتی که رقم جریمه 12.4 میلیارد دلاری ایران، به جای پرداخت به شرکت کرسنت در داخل و برای احداث پتروپالایشگاهها هزینه شود، میتوان در چارچوب قانون پتروپالایشگاهها، 4 طرح پتروپالایشگاهی را تامین مالی و تحریم نفتی را بیاثر کرد.
عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی امیرکبیردر یادداشتی نسبت به خبرسازیها و اتفاقات اخیر در مورد حقوقهای نجومی و فیشهای حقوقی منتشر شده در فضای مجازی پاسخ داد.
آنچه ایران بهعنوان حق کنسرسیوم هندی کاشف میدان گازی فرزاد B به رسمیت میشناسد «سهم کنسرسیوم هندی در مشارکت در توسعه میدان» است، نه «سهم 30 درصدی در بهرهبرداری از میدان حتی در صورت عدم مشارکت در توسعه» و دولت هند باید به این موضوع توجه کند.
کارشناس حوزه قفقاز گفت: در هرحال برداشت از ذخایر خزر بیش از آنکه اقتصادی باشد، سیاسی است و روسها، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان بهخوبی این مسئله را درک و سرمایهگذاری کرده و درحال اکتشاف هستند و تنها دست ایران خالی است.
معاون وزیر نفت گفت: 2 میلیارد لیتر سوخت را در دولت قبل فروختند، بدون اینکه این میزان سوخت را تحویل خریداران بدهند و بار تحویل این سوخت را به گردن دولت فعلی انداختهاند، 73 میلیون دلار پول برداشت شده، اما سوختی جابهجا نشده است.
معاون وزیر نفت با اشاره به ایرادهای وارد بر سند چشمانداز نفت در دولت گذشته گفت: کمیتهای برای بازنگری این سند تشکیل شده تا اهدافمان را واقعبینانه تنظیم کنیم.
مجری طرح حفاری چاههای آب سیستان که بهعنوان کارفرمای شرکت ملی حفاری ایران فعالیت میکند، به تشریح اقدامات صنعت نفت در عمل به مسئولیت اجتماعی پرداخت و گفت: باوجود مشکلات، با تلاش شبانهروزی کارکنان شرکت ملی حفاری شاهد نتایج مهمی هستیم.
مشاور وزیر نفت در طرحها و پروژههای وزرات نفت، با ارزیابی آخرین وضعیت پروژههای نگهداشت و افزایش تولید نفت، راهکارهای اجرایی برای برونرفت از چالشهای پیش روی این طرح را تشریح کرد.